Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin ziyadesiyle izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok şu denli insanın güç ve mal kaybına da muamele açabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara yarar biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Kuruluşların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan sadık şekilde monte edilmeli ve muhtel şekillerde olmamalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı tıkızya kapanmaktadır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Mekân Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve isabetli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Kanatlar süresince onat yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin dayak plakaları mevcuttur.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz mürtefi olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin taliı nöbet, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page