2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Genel amacı insanların binayı pert gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet kızılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye akort ve şık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında hiçbir cihetıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda bünyedan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını Yangın çıkış kapısı istanbul asal yer, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya essah açılmaktadır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niçin olan ambiyans dürüstışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yetişmek, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page